lördag 6 juni 2009

Hoppas!!!!

Just nu är ja sååååå less på detta jävla väder.Ja vill bara ha sooool och värme, så ja tänkte bjuda er alla på en bild från min och makens bröllopsresa till Tobago..........Nu drömde ja mej lite tillbaka.
Förstå allt me vita stränder,strålande sol och turkosblått vatten,ja vill haaaaa de NU, eller åtminstonde sol och värme. Kan bli svårt att hitta turkosblått vatten så länge man inte vill ta ett skrämmande dopp i Dalhalla :-)

I helgen så är ja helt solo då gubben åkte ner till huvudstaden för att gå på Bruce Springsteen och mina föräldrar saknade sitt barnbarn,så han följde me dit.
Det är väldigt tomt här hemma just nu, men ganska skönt ändå för man har ju inte den möjligheten att ta hand om sej själv så ofta när man har barn. Ta mej på rätt sätt, ja verkligen älskar mina killar, men ibland är de skönt me lite egotid.
I början på veckan så kommer de hända en sak som ja borde ha gjort för flera år sedan, men ni som känner mej vet att ja har riktigt svårt för att få tummen ur..... :-)
Ja ska suga liiite till på karamellen, men ja lovar att ni får reda på va de är när allt är klart, kanske tidigare oxå eftersom ja kan ha lite svårt att hålla mej ibland :-)
Ha en underbar helg trots de dåliga vädret och så hoppas vi verkligen att Sverige vinner ikväll.
HEJA SVERIGE !!!!!!
Kram på er alla

3 kommentarer:

fröken Sätterlund ✯ sa...

Åh vilken underbar semesterbild :) Ser ju helt fantastiskt ut!! Det är klart att det är nyttigt med lite egotid ibland. Det borde man ha regelbundet för att inte glömma bort sig själv :)
Hejar på Sverige ikväll ;)
Hoppas du får en riktigt trevlig kväll!
Kram Therese

Det vita dårhuset sa...

Tjenare gumman =o)
Egotid borde man ta sig oftare!!
Jag har det ALDRIG men har börjat förstå att man faktiskt blir en bättre människa om man tar hand om sig själv ibland ;o)

Liiiite svårt med 3 små bara......

Hoppas du får en bra kväll nu alldeles alena =o)

kramar Erika

Det vita dårhuset sa...

Hi Hiiiiiii

Vad glad jag blir att man kan ge ett skratt till någon i alla fall ;o)

Hör av dig när det vankas aution!!

Kramen