onsdag 4 mars 2009

Tråkigt.....

Idag va en sån dag när ja absolut inte ville jobba. Wiggo och alla hans kompisar skulle åka "Vasaloppet" på dagis och självklart öppnade ja på jobbet, så ja hade inte möjlighet att stanna och titta....
De är såååå typiskt när de sker en sån rolig sak och att föräldrarna dessutom va inbjudna att stanna och titta.
I sånna situationer hade de varit perfekt att va hemmafru, men endast då, ja tycker de är alldeles för roligt att jobba för att stanna hemma.
Som tur va så ställde Wiggos farmor Gittan upp och va reporter och fotograf i ett. Hon gav mej en jättebra och utförlig rapport om hur de gick för Wiggo och ja är sååå otroligt stolt över honom.
Den ungen är superduktig på allt han gör och han chockar alla i sin närhet.....så kul att höra..
Tyvärr så har ja inte fått tag på korten från "Vasaloppet" men här får ni sötnosen från vår busstund ute för nån dag sen.

Nu har stackarn åkt på en sån fruktansvärd hosta så att han spyr av de, ja som tyckte att han nyss va sjuk. Va ja förstår så är de många av er där ute me barn som blivit sjuka igen, så den enda frågan ja ställer till er är:

NÄR SKA DETTA ELÄNDE TA SLUT!!!!!!!!

Hoppas verkligen att de sker snart så man kan njuta av dagarna me bus och skratt istället för gråt och hugg i hjärtat.....

Krya på er alla sjuklingar därute

Kram på er

4 kommentarer:

Hanna & Hugo sa...

Hej Sara =)
Stackars lilla Wiggo, här hemma hostas det för fullt & Hanna har fått feber igen. Håller verkligewn med dig, när ska det ta slut...
Tycker så otroligt synd om dem.
Hoppas hostan ger sig & att Wiggo mår bättre.
Många kramar Maria

Marits vita skrin sa...

Maxen var sjuk när det var vasaloppet :( vi som skulle gå dit och titta. Eller han hade feber på tis så han fick vara hemma på ons oxå.
Men efter var han feberfri igen.

Trist att Wiggo är hostig, hoppas han kryar på sig snart.

Kram kram

Det vita dårhuset sa...

Halloj!
Men visst är det tråkigt när de små är sjuka!
MEN: Det ska ju vara bra att ha många infektioner när man är liten annars bildar kroppen allergier i stället..

Och sist vi var in med barnen sa dom att barn kan ha upp till 10 infektioner per år!!!
Det är nästan en i månaden..

Inte förrens de blir en 4 år taggar det ner och dom blir sjuka som vi vuxna. Kan gå med en lätt förkylning eller känna sig hängiga utan att behöva däcka.

Så det är bara att hålla ut *fniss*.
En sak vet jag i alla fall : Nicodemus kommer bli den friskaste mannen som funnits =)

Kramen o ch ta hand om er! / Erika

fröken Sätterlund ✯ sa...

Vad tråkigt att du missade Vasaloppet. Man vill ju så gärna vara med såna gånger. Men jag håller med dig, jag skulle inte klara att vara hemma jämt. Men lite då och då :D

Hoppas ni kryar på er snart. Vi har också haft förkylningar, feber och lååångvarig hosta :( Börjar bli bättre nu äntligen. Hoppas vi är klara för den här gången :)

Trevlig helg!
Kram Therese