fredag 9 januari 2009

Härlig dag....

Vilken härlig dag det varit idag. Det har varit full rulle me killarna,dom har hunnit me bobåkning,några hopp,jagat varann,brottning samt att vi lyckades få i dom lite korv mellan lekarna.
Visst är dom HÄRLIGA,dom små liven.

SÖTNOSARNA


Kolla vilka tuffingar,dom här två är ju modigare än en själv. Det är ju knappt så att man vågar klättra upp på en lite större snöhög,och dom här två HOPPAR med boben från snöhögarna. Det är ju så man SKÄMS.


Gott me korv va det i alla fall när dom hade lekt ett tag. Efter ett ta så ville inte killarna åka längre och då kom svärmor/farmor/mormor ( puuh,det va mycket olika saker där ) på att vi skulle jaga troll i skogen och helt plötsligt så började hon slänga snöbitar och säga att trollen skulle försvinna. Det såg såååå ROLIGT ut och hade andra sett så hade dom nog funderat på va vi alla höll på me,men killarna tyckte det va JÄTTEROLIGT och det va ju huvudsaken. Sen kom vi på den briljanta idèn att vi skulle gömma oss bakom en snöhög och smyga på Miltons mamma när hon kom me bilen. Jag kan ju säga att det kom många andra bilar innan som trodde att vi va HELKONSTIGA. Dom kan ju förstå att barn gömmer sig,men när två vuxna hukar bakom en snöhög,då har det gått för långt.
Jag gör gärna bort mej så länge killarna har kul och dom skrattade gott åt mej och svärmor,me andra ord,en underbart HÄRLIG dag.
Tack Gittan för idag,jag har ALLTID så kul när vi gör nåt.
Nu ska ja titta på hockey med sonen ( han har blivit besatt av det ) och mysa lite.
Ha en skön kväll,vi kanske ses sen.
KRAM









1 kommentar:

Anonym sa...

Tack Själv,,, Det är väl tur att man har barnasinnet kvar ,,Tycker du inte det