tisdag 17 februari 2009

Fortsättning, bedroom....

Nu kommer vi till mitt och gubbens sovrum som inte riktigt är färdigt än,gardiner saknas fortfarande,har inte hittat gardinen me stort G.

De ska även in en garderob och en byrå,men ja har inte hittat nån som passar än. Ja vet inte hur de är me er,men när de gäller lilla mej och ja har bestämt mej för nåt så kan ja inte nöja mej me annat,utan ja måste ha de ja vill ha....Ja,ja...kanske inte alltid går att lösa,men ja ger mej inte i första taget :-)
Den här spegeln köpte vi på Ikea för hundra år sen (känns de som) och nu kände ja att den behövde göras om lite så ja tog fram lite vit färg och så här blev resultatet. Funderade på att hänga upp den på väggen, men tyckte den passade bra ståendes på golvet.
Va tycker ni???

Här ser ni sängen och våran underbara fondvägg.....I lööööööve it.

Ovanför har ja satt upp två tavelramar me lite kort på vår lilla sötnos och självklart på Herr

Fru Björlund (skulle kunna uppleva den dagen om och om igen)

De finns ganska mycke saker på sänggaveln som ni kan ignorera :-)

Köket har vi inte kommit så jättelångt me nä de gäller möbleringen,men ettt litet smakprov kan ni få....Kom ihåg att bordet ska byas ut mot ett större och så ska de stå en fin soffa brevid. Självklart ska de upp nånting på väggarna och en skänk kunna få plats nånstans.

Nu är de ju så att ja älskar auktioner, men har väldigt dålig koll på när dom pågår.

Är de nån som känner att dom har koll så får gärna hojta till på bloggen eller om ni skickar ett mail. Ingen skulle va mer tacksam än ja :-)

Kram på er

2 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Det där sovrummet kan ni väl slappna av i =)
Jag tycker spegeln gör sig till rätta där på golvet!

Och jag precis som du skulle vilja veta mer om auktoiner=)

Ha det gott!
Kram erika

fröken Sätterlund ✯ sa...

Jag lovar att höra av mig om jag ser någon spännande auktionsnotis :) Under sommaren är det ju alltid auktioner nångonstans i länet :) Då syns vi säkert på någon av dem... ;)
Sovrummet blev jättefint!

Kram Therese