måndag 2 februari 2009

Renoveringen fortsätter.....

Nu är ja tillbaka efter en veckas uppehåll och tänkte visa lite renoveringsbilder.
Vill passa på att tacka underbara Conny som tog på sej att renovera hos oss. Både ja och gubben har, va man säger, tummen mitt i handen, så de är guld värt att han hjälper oss
Tack Conny!!!!
Vi börjar me hallen där vi lagt in ekgolv (självlart klick)


blandat med klinkerkopia som vi lagt ca två meter in.




Här är vår fondvägg i sovrummet som ja bara älskar.
Bilden är inte den bästa så den gör sej inte rättvis (tyvärr)


Så här ser det nu ut där Wiggos gamla rum låg,syns ganska bra på tapeten :-) och så ser man lite av vårt blivande vardagsrum. Som ni ser så är inte allt golv lagt än och tapeten saknas, men snart är de löst. Längtar......


Den här tapeten älskar ja, såååå fin och såååå enkel. Den bor nu i lillemans rum tillsammans med väggen av pärlspont som ja visade i nåt inlägg tidigare.




Så här blev resultatet.





Idag va jag ledig och som tur va som kom gubben hem tidigt. Va gör ja då?? Självklart så drog ja på charmen (som inte skulle funkat på mej ) och såg bedjande på herrn, mer än så behövde ja inte göra förns vi satt i bilen på väg till stan och adding lifestyle där ja shoppade upp mina sista pengar (på presentkortet). Eftersom de kliade i köpfingrarna så drog vi vidare till Tulavippan i Gagnef för att kika efter lite nygamla möbler, men där fanns absolut ingenting. Ja är på jakt efter ett slagbord,som inte är allt för dyrt och en tallrikshylla som ja ska ha i Wiggos rum till hans böcker, nån som har nån eller känner nån som har??? Vi drog hemmåt när ja fick en impuls och ville åka in på Mio och kika lite. Alltid när ja kommer in i en butik så dras ja till "prylhörnan" där allt smått och gott finns. På väg till den så gick ja förbi mattorna och där fanns en skylt "50 % rea"
Hallå!!!!!!!!!! vem går då förbi utan att titta?????? Ja gjorde inte de och mina ögon föll på en ensam stackars matta som låg på hyllan längst ner.
Detta blev resultatet, är riktig nöjd faktiskt.


Vet dock inte riktigt var ja ska ha den när allt är klart. Ni kanske kan hjälpa mej när allt är färdigt och de finns bilder som visar, lite svårt att ge förslag, men nåt kanske ni kan ge :-)





Kram på er


2 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Heej Sara!
Men, hur har jag kunnat missa det här inlägget?!
Vad fint ni får det!!
Har också den tapeten i vardagsrummet.Den vit/grå randiga!
Älskar också den=)

Det var DYRT på Tulivippan!!
Inga loppis fynd direkt...
Men hittade ändå en massa ;)

Hat gott/ Kram Erika

Fam Ekström/Persson sa...

Hello babe..
Men den där mattan borde ju passa med Wiggos tapet.. ;)
Kommer bli skitfint när ni e klara..
Kramar i massor..