fredag 6 februari 2009

Fortsättning pågår....

Som ni säkert förstår så har inte vi nåra speciella rum just nu.
Här är allt huller om buller och de tar på tålamodet. Ja kan inte i min vildaste fantasi förstå hur så många av er där ute klarar av att bo så en längre tid. Ni ska ha en stor eloge (eller hur de stavas)
Så här der de ut hos oss i vårat blivande sovrum, men som ni ser så har vi inte fått iväg soffan utan den står kvar i två delar,skiiiitsköjj.
Tur är väl de att hantverkarn håller på för fullt just nu och han är riktigt effektiv.






Eftersom både gubben och ja va lediga igår så ville ja.......va tror ni????
shoppa så klart. Sagt och gjort, in me man och barn i bilen och iväg till först rusta för lite mera golv eftersom man alltid lyckas räkna fel (åtminstonde vi) . Vi sprang in i butiken,langade på golv på vagnen,skynda ner till kassan,fram me plånboken,in me golvet i bilen och så hem me allt så att de skulle finnas när hantverkarn skulle fortsätta. När vi sen skulle åka in igen för att shoppa lite roliga saker så sviker min shoppingpartner mej, hur taskigt va inte de????? Som tur var så ställde kära svärmor upp ,som vanligt, så ja behövde inte shoppa själv.
Vi va på nåra loppisar och kikade,men hittade inget som ja blev kär i. På väg hem ville ja titta förbi på underbara Ideà i Romme,som ja hört flera prata gott om. När ja kom in så upptäckte ja att de va en butik helt i min smak. Efter mycket velande,om va ja skulle köpa förstås,så fastnade ja för dom har jättefina krukorna och det fina hjärtat i zink me den underbaraste texten på, I Love You.

Se och njut

Kram på Er

Inga kommentarer: