måndag 23 februari 2009

Lite av varje.....


Här får ni se en skylt som ja tycker är så mysig. I o:et ska de sitta ett kort på våran lilla familj, men ni som känner mej vet att de tar tid innan ja får tummen ur ;-)
Under ser ni en liten krans som ja inte vet va de är, men tyckte att den passade bra där.


Den här jättefina stjärnan hänger oxå på en krok där och den har söta Marit me Marits Vita Skrin gjort. Självklart är de våran härliga lillkilles namn som pryder den mysiga stjärnan.
Tack Marit

Idag va ja och svärmor vid Rommetravet där dom har nån försäljning av kläder och annat smått och gott just nu. Ja kan säga att de kliade i shoppingnerven ganska rejält så ja sprang runt där och visst blev de nåra fynd. Ja hittade lite småsaker och så blev de självklart lite olika kläder till Wiggo, bla, en fodrad regnoverall, fodrade vindbyxor, pyjamas och en jättehärlig vårtröja. Gubben blev lite skeptisk när ja sa va allt gick på, men ja va snabb me att säga att allt va nödvändigt och att de enda onödiga kostade småkronor, de funkade :-)

Min underbara man vet att ja måste få shoppa av mej emellanåt och älsklingen låter mej göra de, mitt fina hjärta, tack.....

Efter shoppingturen åkte vi tillbaka till svärföräldrarna där ja fick för mej att rensa deras altantak från snö. Sagt och gjort, ja klättrade upp på stegen och började skrapa av snö och herregud vilket jobb. Som tur va kom min kära svärfar och sa att ja absolut inte behövde göra de där och de va nog lika bra de, annars hade ja fått armar som Hulk Hogan och de är ju jättesnyggt på en tjej, eller hur!!

Nu sitter ja och Wiggo och myser i soffan medans gubben är och buggar, you go baby. Han kommer att bli så duktig så sen får han lära sin fru och då ska vi bugga loss på hugunget :-)

Va tycks om de??

Kram på er

3 kommentarer:

Fam Ekström/Persson sa...

Hello darling!!
Ja visst måste vi boka en dejt snart.. fasen det va längesen nu..
I miss you 2 och våra vin/ölkvällar.. Inga kan som du och jag...
Massa kramar till dig och familjen

Det vita dårhuset sa...

HEEJ!
Jag och Marcus gick på buggkurs för ett par år sedan.
SKIT kul!!!!!
Ska försöka ta oss tid till en till =)

Härlig tavla och HOME var alldeles underbart!!

Ha det gott och kramen!

fröken Sätterlund ✯ sa...

Hometavlan är jättefin - från Hemtex va? Stjärnan med Wiggos namn är underbar. Jag är barnsligt förtjust i stjärnor :)

Jag tror varenda kotte går på buggkurs. Tycker att alla pratar om det nu för tiden...
Ha det gott,
Kram Therese