söndag 22 februari 2009

Jobbhelgen är äntligen över.....



Äntligen har min jobbhelg tagit slut,alltid lika skönt. Ja vet inte varför,men ja blir alltid sååå jättetrött när ja jobbar helg. Kan va för att man vet att familjen är hemma och myser och de vill ja ju självklart va me på :-(
Här rinner tiden iväg, så till veckan firar ja och gubben 4 år tillsammans och när ja tänker efter så har vi hunnit me ganska mycke. Vi har förlovat oss, skaffat barn, köpt hus och till sist, gift oss, allt i den ordningen...
Tack älskling för 4 helt underbara år....
Nu tillbaka till firandet, va gör man när det inte finns så mycke pengar till att resa bort??? Jo, vi slog till och bokade ett rum på Hotell Galaxen me frukost och självklart biljetter till husgunget. Vi tänkte att de kan bli ett kul sätt att fira på :-)
Innan vi skakar våra lurviga på husgunget så ska vi ut och äta me två av dom finaste människorna som finns,
Henrik & Marie

Sååå kära


Partaj


Här ska vi nog kunna sova gott efter en garanterat härlig kväll

Ikväll fick vi ett samtal av svärmor där hon berättar att vi får deras bäddsoffa, hur underbart som helst me tanke på att ja har jagat en länge till gästrummet. Nu börjar de sakta men säkert fyllas upp här hemma....Me like :-)

Tack Gittan & Bengt för bäddsoffan

Kram på er





2 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Hej Sara!
Tråkigt med din vän!

Men desto roligare i helgen då=)
Gud va skönt att få rå om varandra lite och bara gå ner till ett dukat frukostbord...
Avis? JAAAAAA *fniss*
Ha det gott och många kramar från mig.

Anonym sa...

Vi delar så gärna er stora dag med er, ska bli jättetrevligt. Vi får hålla tummarna bara att Henrik håller sig frisk. Han har haft mig magsjuk vid sin sida i några dagar nu men förhoppningsvis klarar han sig. Hörs närmare helgen! Kramar!!!